ARTISTIEK TEAM

Margreet studeerde in 2011 af aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater. Hier kreeg ze les van onder anderen Frank Sanders, Jeroen Krabbé, Peter Faber, Paul van Ewijk en Karin Bloemen. Na haar studie volgde ze een andere droom en werd juf. Nu combineert ze haar kennis van het musicalvak met het lesgeven. Ze regisseerde diverse amateurproducties en gaf verschillende workshops. Regisseren bij Otis (vanaf 2018) voelt voor haar als de perfecte combinatie van beide studies.

Margreet Osinga

Regisseur

Opgeleid als dirigent aan het Rotterdams Conservatorium is Sarif als muzikaal leider actief bij vele muzikale producties en in 2014 voor het eerst voor Otis. Sarif is helemaal thuis in de wereld van de musical. Zo dirigeerde hij o.a. de musical ‘Aspects of Love’, maar is hij ook de vaste dirigent van een tweetal orkesten, ‘Kunst voor het Volk’ en Randstad Brass Adventure. Daarnaast is Sarif ook als componist en arrangeur betrokken bij diverse projecten.

Sarif Tribou

Dirigent

Sinds medio 2013 is Merel als zangcoach en muzikaal leider verbonden aan ons musicalgezelschap. Merel van Geest is een sopraan die in 2009 haar Master diploma klassiek zang cum laude heeft behaald aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarna heeft ze haar tweede master in Music for New Audiences en Innovative Practice afgesloten bij een internationaal samenwerkingsverband tussen verschillende conservatoria. Haar repertoire kenmerkt zich door grote diversiteit. Merel is een all-round zangeres die zowel lied, opera, barok, oratorium als musical met veel liefde aan haar publiek brengt. Na haar studie is Merel zich, naast haar solocarriere, gaan ontwikkelen als projectmanager. Zij is benoemd tot Haags toptalent in 2011, waardoor ze de kans kreeg om een eigen en eigentijdse producties met topsolisten te realiseren. Door haar affiniteit met theater en musical heeft ze nu brede ervaring opgebouwd in koordirectie. Ze is een veelgevraagd docente bij verscheidene musicalgroepen en geeft stemvorming aan koren.

Merel van Geest

Muzikaal leider / Zangcoach

Sinds medio 2010 is Julia repetitor bij Otis. Julia Buizer-Madzhar werd geboren in Sint Petersburg (1983). Op zesjarige leeftijd begon ze met pianospelen. Ze studeerde aan het Speciaal Muziek Lyceum van het Rimsky-Korsakov Conservatorium in bij onder andere Tamara Poddybnaia. Julia volgde onder meer masterclasses bij Bart van Oort, Klara Wurtz, Rian de Waal, David Wilde en Vladimir Tropp. Julia participeerde aan festivals en concoursen in Nederland, Bulgarije en Rusland, zo was ze laureaat van “The Coast of Hope” in Dobrich (Bulgarije). Ze is een veelgevraagd kamermusicus in diverse ensembles. Julia heeft zich solistisch mogen presenteren met pianoconcerten van Rachmaninov, Prokovjev, Schostakovich en Janacek op verschillende podia in Nederland alsmede de Anton Philipszaal in Den Haag en de grote zaal van de Oosterpoort in Groningen. In 2010 gaat ze met het Haydn Jeugd Strijkorkest op tournee door Zweden. Onlangs rondde Julia haar studie aan het Prins Claus Conservatorium en de mastersopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag succesvol af.

Julia Buizer

Repetitor

Sinds 2014 is Ellen verbonden aan Otis als choreograaf en in 2017 ook als regisseur. Ellen (1988) studeerde in 2010 af aan de Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg richting Musicaltheater en in 2016 aan Toneelacademie Maastricht in de richting Theaterdocent. Kenmerkend voor Ellen is haar veelzijdigheid, zowel voor als achter de schermen. Zo maakte Ellen de solovoorstellingen ‘Geleefd?’ en ‘Verzeild’. Ze werkte als regie assistent mee aan ‘Wiek’, ‘Zweep’ en ‘Blaas’ van Schweigman&, ‘Wolven’ en ‘Tegenstanders’ van Opera Theater Amsterdam en ‘Styx’ van Holland Opera. Ze maakte als regisseur en choreograaf de voorstelling ‘Roméo et Juliette’ in opdracht van de educatieve afdeling van de Nationale Opera & Ballet en ze regisseerde ‘De Blinden’, een eigen project op de toneelacademie van Maastricht. Ze was als dramaturg en eindregisseur betrokken bij de voorstellingen ‘Volle Bak’ en ‘Tilt’ van danstheatergezelschap Halte 6.  Ze danste in het Holland Show Ballet van Wentink Events, waar ze te zien was in de producties ‘Dinnershow of Dreams’ en ‘De Sprookjesdroom’. Ze geeft dans- en theaterles, maakt voorstellingen met haar leerlingen en staat ook nog regelmatig zelf op het podium als danseres/actrice.

Ellen Schuring

Choreograaf