6 oktober: korenslag Bollenstreek met… Musicalgezelschap Otis!

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Korenslag Bollenstreek pakt organisator Popkoor Bloom op zaterdagavond 6 oktober aanstaande flink uit. Maar liefst 10 (!) topkoren vullen een avondvol programma. En we mogen alvast een geheimpje verklappen… Musicalgezelschap Otis doet ook mee!
Diversiteit en kwaliteit
Alle winnaars van 10 jaar Korenslag treden op. Het Schelft Theater biedt maar liefst 900 plaatsen. De koren zijn groot (50 mensen) en klein (10 mensen). Zij hebben allen een eigen stijl, genre en choreografie. Wat ze gemeen hebben is een hoge kwaliteit. Zij strijden om de winst van deze jubileumeditie.
Kaartverkoop
Na afloop is er traditioneel de afterparty met DJ Richard Vink. Alle koorleden en bezoekers zijn van harte welkom. Deze fantastische en bijzondere korenavond in de Bollenstreek start om 19.00 uur. De koren zingen tot 23.30 uur en daarna is de afterparty tot 01.30 uur. Kaarten a € 12,50 zijn vanaf nu via de website www.korenslagbollenstreek.nl te koop. Je kunt betalen met Ideal en ontvangt onmiddellijk via email je e-ticket. Op 15 augustus start de kaartverkoop ook bij VVV, Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout en Kapsalon Voluum, Havenstraat 11, Noordwijkerhout.