Ik wens: het verhaal

Je dacht misschien dat sprookjes altijd goed aflopen, maar wat gebeurt er eigenlijk nadat de prins Assepoester het hof heeft gemaakt, Sjakie de reuzen heeft verslagen, Shrek zijn Fiona heeft veroverd, een bakker op magische wijze eindelijk een kind heeft met zijn vrouw en Rapunzel uit de toren is gered? Als je alles hebt wat je ooit wenste, ben je dan tevreden?

En wat te denken van talloze freaks, waaronder Pinokkio, een oranje smurfin, een gelaarsde poes en Griet Travestiet, die in deze toverwereld wonen. Ze worden uit hun vertrouwde omgeving verbannen omdat ze ‘anders’ zijn. Maar… wat is er eigenlijk mis met anders zijn? Leven zij nog lang en gelukkig? Ik wens… is een afwisselende show, met prachtige bekende én onbekende nummers.

VIP-kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. Voor alle rangen is het gebruik van de garderobe en een pauzedrankje inbegrepen. Bestel je VIP-kaarten, dan laat je zien dat je Otis een warm hart toedraagt. Als dank ontvang je een leuke attentie en ben je verzekerd van de beste plaatsen tijdens de voorstelling én de pauze. Heb je interesse in deze VIP-kaarten? Boek dan snel gouden rang! Wij hopen je te zien bij één van de voorstellingen!