ARTISTIEK TEAM

Ellen (1988) studeerde in 2010 af aan de Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg richting Musicaltheater. Kenmerkend voor Ellen is haar veelzijdigheid, zowel voorals achter de schermen. Zo maakte Ellen de solovoorstellingen Geleefd? en Verzeild. Ze werkte als regieassistent mee aan drie voorstellingen van Schweigman&: Wiek, Zweep en Blaas. Ze danste in het Holland Show Ballet van Wentink Events, waar ze te zien was in de producties Dinnershow of Dreams en de Sprookjesdroom. Ze werkte als regie assistent mee aan de voorstelling Wolven van Opera Theater Amsterdam, waar ze momenteel in dezelfde functie werkt aan de voorstelling De Tegenstanders. Ze is als regisseuse en choreografe betrokken bij het educatieve project Maak je Opera Eigen van de Nationale Opera & Ballet. Ze geeft dansen theaterles en staat ook nog regelmatig zelf op het podium als danseres/actrice. Deze zomer studeert Ellen af aan de postacademische opleiding Theaterdocent van Toneelacademie Maastricht, waarmee ze een 1e graads lesbevoegdheid behaalt.

Ellen Schuring

Regisseur / Choreograaf

Opgeleid als dirigent aan het Rotterdams Conservatorium is Sarif als muzikaal leider actief bij vele muzikale producties en in 2014 voor het eerst voor Otis. Sarif is helemaal thuis in de wereld van de musical. Zo dirigeerde hij o.a. de musical ‘Aspects of Love’, maar is hij ook de vaste dirigent van een tweetal orkesten, ‘Kunst voor het Volk’ en Randstad Brass Adventure. Daarnaast is Sarif ook als componist en arrangeur betrokken bij diverse projecten.

Sarif Tribou

Dirigent

Sinds medio 2013 is Merel als zangcoach en muzikaal leider verbonden aan ons musicalgezelschap. Merel van Geest is een jonge sopraan die in 2009 haar Master diploma klassiek zang cum laude heeft behaald aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarna heeft ze haar tweede master in Music for New Audiences en Innovative Practice afgesloten bij een internationaal samenwerkingsverband tussen verschillende conservatoria. Haar repertoire kenmerkt zich door grote diversiteit. Merel is een all-round zangeres die zowel lied, opera, barok, oratorium als musical met veel liefde aan haar publiek brengt. Na haar studie is Merel zich, naast haar solocarriere, gaan ontwikkelen als projectmanager. Zij is benoemd tot Haags toptalent in 2011, waardoor ze de kans kreeg om een eigen en eigentijdse producties met topsolisten te realiseren. Door haar affiniteit met theater en musical heeft ze nu brede ervaring opgebouwd in koordirectie. Ze is een veelgevraagd docente bij verscheidene musicalgroepen en geeft stemvorming aan koren.

Merel van Geest

Muzikaal leider / Zangcoach

Julia Buizer-Madzhar werd geboren in Sint Petersburg (1983). Op zesjarige leeftijd begon ze met pianospelen. Ze studeerde aan het Speciaal Muziek Lyceum van het Rimsky-Korsakov Conservatorium in bij onder andere Tamara Poddybnaia. Julia volgde onder meer masterclasses bij Bart van Oort, Klara Wurtz, Rian de Waal, David Wilde en Vladimir Tropp. Julia participeerde aan festivals en concoursen in Nederland, Bulgarije en Rusland, zo was ze laureaat van “The Coast of Hope” in Dobrich (Bulgarije). Ze is een veelgevraagd kamermusicus in diverse ensembles. Julia heeft zich solistisch mogen presenteren met pianoconcerten van Rachmaninov, Prokovjev, Schostakovich en Janacek op verschillende podia in Nederland alsmede de Anton Philipszaal in Den Haag en de grote zaal van de Oosterpoort in Groningen. In 2010 gaat ze met het Haydn Jeugd Strijkorkest op tournee door Zweden. Onlangs rondde Julia haar studie aan het Prins Claus Conservatorium en de mastersopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag succesvol af. Sinds medio 2010 is Julia repetitor bij Otis.

Julia Buizer

Repetitor