OVER ONS

Over Otis
Musicalgezelschap Otis is een echte Leidse vereniging. Elke maandag- en donderdagavond repeteert het ensemble van vijftig leden onder leiding van een professionele regisseur, zangcoach, choreograaf en repetitor. We delen onze passie voor theater graag met publiek en staan eens in de anderhalf jaar met een grote show in een groot theater. Afgelopen productie was dat in de Leidse Schouwburg, iets waar we als echte Leidse vereniging erg trots op zijn. Ook de komende productie gaat hier plaatsvinden. Daarnaast worden we regelmatig gevraagd voor kleinere optredens in Leiden en omgeving. Afgelopen jaren stonden we bijvoorbeeld op het podium voor Stichting de Zonnebloem, in seniorencentra en op de drijvende kerstmarkt in Leiden. Fantastisch en dankbaar om te doen!

Wil je lid worden van Otis?
Is zingen, acteren en dansen je passie? We hebben soms ruimte voor nieuwe leden. Wanneer dat zo is, houden we open repetities in activiteitencentrum Alettahof in Voorschoten. Naast meedoen met de repetitie van de groep, krijg je ook informatie over de vereniging en kun je je zich inschrijven voor toelatingsaudities. Iedereen is welkom, maar Otis is meestal op zoek naar tenoren en bassen. Bladmuziek kunnen lezen is handig.
Tot onze nieuwe productie in november 2017 staat er geen open repetitie op de planning. Vragen over het lidmaatschap? Mail naar Melanie via het formulier op de contactpagina.