Bedankt voor deze mooie woorden! Komt u ook kijken 16 oktober? ...

Musicalgezelschap Otis staat ook op het podium op 16 oktober op het WellHaLo benefiet evenement PIA & FRIENDS. Wij zijn daar mee vereerd! Otis is een echte Leidse vereniging en staat onder leiding van een professionele regisseur, zangcoach, choreograaf en repetitor. Ze delen hun passie voor theater graag met publiek en staan eens in de anderhalf jaar met een grote show in een groot theater. Afgelopen productie was dat in de Leidse Schouwburg, iets waar ze als echte Leidse vereniging trots op zijn. Ook de komende productie gaat hier plaatsvinden. Daarnaast wordt Otis regelmatig gevraagd voor kleinere optredens in Leiden en omgeving. Afgelopen jaren stonden ze bijvoorbeeld op het podium voor Stichting de Zonnebloem, in seniorencentra en op de drijvende kerstmarkt in Leiden. "Fantastisch en dankbaar om te doen!" Tickets te koop via www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl Wees er snel bij! Vol = Vol!

View on Facebook

Musicalgezelschap Otis staat met de show Ik wens... in het weekend van 17 t/m 19 november op de planken van de Leidse Schouwburg! ...

Ik wens

november 17, 2017, 8:00pm - november 19, 2017, 11:00pm

Musicalgezelschap Otis staat met de show Ik wens... in het weekend van 17 t/m 19 november op de planken van de Leidse Schouwburg!

View on Facebook

Meer dan trots zijn wij, dat we op 16 oktober aanstaande samen op het toneel mogen staan met onder andere Pia Douwes en Stanley Burleson voor WellHalo Foundation. Kaarten voor deze unieke musical avond zijn te koop via leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/pia-douwes-and-friends ...

Pia Douwes & Friends - WellHaLo Benefiet Concert

oktober 16, 2017, 8:00pm

De WellHalo Foundation zamelt geld in voor waterputten in Gambia. Op deze unieke benefiet avond wordt in de Stadsgehoorzaal in Leiden een eenmalig concert georganiseerd door internationale musicalster Pia Douwes waarin ze vele van haar muzikale vrienden ontvangt, waaronder Stanley Burleson, Tony Neef, Marleen van der Loo, Jeroen Phaff, Naomi Adriaansz, Tim Welvaars, Bert van den Brink en Charllotte Karlsted. Met medewerking van Musicalgezelschap Otis uit Leiden en een combo o.l.v. Bernd van den Bos met Franc auf den Brinke, Tim Brandsen, Anneli Verhees en Erick Douwes. www.wellhalo.com Tickets: www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl Kom genieten van een unieke avond en help daarmee de stichting WellHalo de bevolking van Gambia te helpen. Zegt en deelt het voort!

View on Facebook